четвъртък, 23 август 2018 г.

Вокалистът на KORN с официална декларация по повод смъртта на жена му


Вокалистът на KORN с официална декларация по повод смъртта на жена муДЖОНАТАН ДЕЙВИС разпространи официална декларация по повод смъртта на жена си ДИВЪН миналата събота, едва на 39-годишна възраст.

В своите канали в социалните мрежи, вокалистът на KORN определи бившия модел като "удивителна съпруга, майка и приятел", която е страдала от "много сериозно душевно заболяване".

Ето и цялото емоционално писмо на ДЕЙВИС:

"През последните няколко дни имаше много спекулации около смъртта на жена ми и сега е време да се чуе и моят глас.
"Съпругата ми беше много, много болна през последното десетилетие. Страдаше от много сериозно душевно заболяване, а като страничен ефект се появи зависимостта й от субстанции. Обичах я с ЦЯЛОТО си същество. Когато беше себе си, ДИВЪН беше удивителна жена, удивителна съпруга и удивителен приятел. Тя имаше огромно сърце и никога не би наранила съзнателно децата си или някой от хората, които обичаше. ДИВЪН беше невероятно грижовна, щедра, обичаща и забавна личност. Беше пълна с живот и радост и правеше всичко, за да сподели всичко това с хората около себе си.

"Дълго се опитвах да скрия това, което се случваше с нея, за да я предпазя. Но заради трагедията, която сполетя моето семейството, ми се струва, че трябва да споделя истината с вас. Точно ДИВЪН е причината да защитавам толкова активно хората, които се борят с проблеми с душевното си здраве. Иска ми се нейната история да вдъхнови хората да потърсят помощ, а не да се страхуват и да се крият от своето заболяване.

"Ако познавате някой с душевно заболяване, изпитвайте състрадание и емпатия. Тези хора не са лоши - те страдат. Искам да променим закона в Калифорния, за да помага на хора като мен и на всички да получат помощта, от която се нуждаят. Как някой, който е болен, може да осъзнае, че има нужда от помощ? ДИВЪН не беше достатъчно добре, за да разбере колко болна беше всъщност. Това не трябва да се случва на други майки. Бих дал всичко, за да мога да я прегърна отново. Бих дал всичко децата ми да си върнат майката. Сега се чувствам добре, като знам, че тя най-после се освободи от болестта и най-накрая намери спокойствие.

"ДИВЪН, обичам те, скъпа моя. И никога няма да обичам така, както обичах теб. Никога няма да се оправя от загубата ти и ти обещавам, че ще дам всичко по силите си да отгледам безценните ни момчета по правилния начин, да ги науча на ценностите, на които ги учеше ти, както и много искам те да не изпитат нищо от трудностите, които и двамата с теб сме имали като деца. Ще направя всичко, за да сбъдна мечтите ти за тях.

"Татуировката на гърба ти, която е стихотворението, което написах за теб, когато започнахме да излизаме заедно, гласеше - 'Even in death, I'll be by your side my love,' in German. I swear one day with you by your side when my ride here on earth is over. I love you, Luber."

ДИВЪН ДЕЙВИС, която е и бивша звезда от порно филми само с жени, се омъжи за вокалиста на KORN през 2004, но през есента на 2016, той подаде документи за развод, а съдът й наложи временна ограничителна заповед - да не се доближава до двете им деца - ПАЙРЪТ и ДЗЕПЕЛИН, както и до кучето Хаос.

В подадените документи, ДЖОНАТАН подчертава, че жена му имала сериозни проблеми с наркотиците, които продължавали вече повече от 20 години. ДИВЪН била зависима, както от предписани лекарства, така и към незаконно придобити субстанции. Според певеца, тя шест пъти е влизала в клиника за лечение.

Тялото й бе намерено в хотелска стая в Бейкърсфийлд. Причината за смъртта й ще стане известна след излизането на токсикологичните проби. 

Самият ДЖОНАТАН твърди, че се е откачил от наркотиците и алкохола преди близо 20 години, но продължавал борбата си с хронична тревожност и депресия - преки последствия от дългите злоупотреби с предписани медикаменти.

През 2013, воаклистът бил принуден да се лекува от пристрастeност към 'Ксанакс'.

Share:

0 коментара:

Публикуване на коментар

Формуляр за връзка

Име

Имейл *

Съобщение *

Търсене в този блог